diumenge, 23 de setembre del 2007

Marie Claire Idees


Per fi he aconseguit la revista de Marie Claire Idees, moltes de les blogers parlaveu les mil meravelles d'aquesta revista i tenia curiositat per saber que us agrada tant d'aquesta revista, però sincerament, no sé si es que aquest número es fluixet, però a mi no m'ha agradat!!!!

Hi han cosetes però m'imiginava que n'hi haurien més. Bé, de totes maneres ara ja sé on trobar-la; sabeu cada quan surt?

Por fin he conseguido la revista "Marie Claire Idees", muchas de vosotras hablabais las mil maraillas de esta revista y tenia curiosidad por saber que os ha gustado tanto, pero sincerament, no sé si es que este numero es más bien flojito, pero a mi no me ha gustado!!!

Hay cositas pero me imaginava que habria más. Bien, de todas maneras ahora ya sé donde encontratla; sabies cada cuando sale???



2 comentaris:

agus ha dit...

Surten quatre revistes al any, una cada temporada, per cert m'agradaria moltissim que m'enviessis la teva adre�a postal per lo del PHD,y el teu correu electronic -agusalbiol@yahoo.es-

Molts besets, Agus

Eulalia ha dit...

A mí tampoco me parece gran cosa. Yo tengo una suscripción de 1 año y de las dos que ya he recibido cada una es peor que la otra. Cómo me quedan dos todavía si no me gustan no renovaré la suscripción.
Saludos