dilluns, 28 d’abril del 2008

12 hores de Patch!!!


Ostres aquest dissabte vam tornar a quedar amb les tietes, com sempre amb la Imma, ma mare, la Lali, i per la tarda es van afegir la Montserrat i la meva cosina Ruth!

Feiem un intensiu per preparar l'aixovar de la Jana que ja queda poc per a que surti, en un meset ja la tindrem entre nosaltres!!!

Vaig quedar amb la Imma a les 9 del matí i marxavem de St. Vicenç de Montalt a les 22:30, així que varem estar practicament 12 hores!!!

La Imma i jo reiem, pq deiem, hi ha qui fa 12 hores de futbol o de basuqet i nosaltres de Patch.

Us ensenyo diverses imatges de la jornada!!!

Encara no hem acabat però ja queda menys, aquest dia 1 hem tornat a quedar!!!

dijous, 24 d’abril del 2008

La Jana ja té PADRINS!!!!


Sí, sí, finalment els Padrins ja ho saben i ja és públic!!!!

La Padrina serà la Lourdes, una amiga nostra, i el Padrí serà el Jordi, el meu germà mitjà!!!!

Estem molt i molt contents ja que tant a un com a l'altre els hi ha fet molta il·lusió saber que comptem amb ells per aquesta tasca amb tanta responsabilitat!!!!

Com els hi varem dir? Doncs va ser la Jana mateixa, vam agafar una Eco de la Jana on se li veia el perfil de la cara perfectament i hi sortia un "globus", d'aquests dels còmics, que els hi preguntava si volien ser el seu Padrí/Padrina!!!!

A la Lourdes ja feia 2 setmanes que ho sabia, però el Jordi ens varem esperar al dia del seu Sant per a fer-ho més especial!!!

Al Jordi a més li vam regalar una bossa per a portar els "cascos" de la música que feia temps que me'l demanava!!! A veure que us sembla! A dins hi havia un sobret amb la Eco de la Jana preguntant-li si volia ser el seu padrí!!!

dimecres, 23 d’abril del 2008

FELIÇ SANT JORDI!!!!

Bon dia a tothom!!!

Avui fa un dia espectacular, però abans d'anar a donar una volteta per a que ens toqui un xic el solet, volia deixar aquesta imatge tan especial per als catalans, la Rosa!!!!



Per cert, un dels meus germans es diu Jordi i avui rebrà una sorpresa doble, demà us ho explico, no fos cas que entrés i ho veies abans d'hora!!!!

FELICITATS A TOTS ELS JORDIS, JORDINES, ETC....!!!!

dilluns, 21 d’abril del 2008

Acabant cosetes!!!


Bé, això va en marxa!!!

Us poso un parell de fotos del que tinc entre mans, bàsicament dos: un quadre de punt de creu que m'està costant molt i molt, però em va molt bé, per a quan estic al sofà!!!


També estic en procés d'una vànova, em van van regalar per al meu aniversari el kit i ara el començo!!! Espero que en un parell de dies tenir-la acabada, però de moment.....










Aix, això d'estar de baixa...... hehehe puc aprofitar per a fer cosetes, però no us cregueu que gaires, que no paro!!! Que si renovació del DNI (tindré el nou!!!), reportatge de fotos de la panxa, Ioga, Dança del ventre, no paro!!!!

Això sí, amb molta calma, que a la mínima em canso!!!

diumenge, 13 d’abril del 2008

Amb energies renovades!!!!

Tal i com havia promès, per fi he canviat la imatge del Blog, i no sabeu el que m'ha costat!!!

Finalment, m'he quedat amb una plantilla predisenyada, però crec que m'ha quedat bé, vaja, a mi m'agrada!!!

Bé, desitjo que també us agradi!!

A veure si poc a poc em vaig posant al dia que tinc tantes coses per dir.....

Petonets i fins aviat