dijous, 31 de gener del 2008

Intensiu de Patch!!!

Bé, el passat 17 de Gener, varem tornar a fer un intensiu de Patch a casa dels meus pares a St. Vicenç de Montalt, i bé, vam obtenir uns bons resultats, si els voleu veure, haureu de clicar aquí.

Mentre les dones estavem cosint, el meu marit es va quedar a casa preparant-me una sorpresa i és un nou blog!!! Si, si, així que tot i que aquest el mantindré, podreu veure el nou en l'enllaç d'abans!!!

Espero que us agradi!!!

Petunets


Bien, el pasado 17 de Enero, volvimos a hacer un intensivo de patch en casa de mis padres en St. Vicenç de Montalt, y bien, obtuvimos unos buenos resultados, si los quereis ver, tendreis que cliar aquí.

Y es que mientras las mujeres cosiamos, mi marido se quedó en casa preparandome una sorpesa: un nuevo blog!!! Si, si, así que aunque este lo mantendré, podreis ver el nuevo, en el enlace de antes.

Espero que os guste!!!

Besos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hay que aplicadas se os ve, que alegría que lo pasarais tan bien. Las colchas geniales.
Besos
Ana

mireia ha dit...

Reina!
Espero no anar massa tard, però et passo les mides de la colxeta per al cotxet que em vas demanar:
Són 8 files de 6 quadres. Cada quadre fa 12x12, 11x11 deixant 1cm per cada costat i cosint-lo de manera que la vora de cadascun d’ells quedi per fora i li facis el serrellet (si ho vols així...). La trasera fa 88 de llarg x 66. Si necessites més indicacions, ja saps!!!!
Per cert, m'apunto a la propera sessió de patch!!!!
Petonets i enhorabona pel nou blog!!