dissabte, 25 d’agost del 2007

No vull tornar a la feina!!!!

Per fi és Divendres? Doncs sí, he arribat d'unes tranquil·les vacances per Setcases on he passejat, anat amb bici, comprat i sobretot estar al sofà veient la tele, llegint i cosint, i és que ens ha fet uns dies.......... ideals per estar a casa sense fer res, ens ha plogut cada dia!!!!

Por fin es Viernes? Pues sí, he llegado de unas tranquilas vacaciones en Setcases, donde he paseado, ido en bici, comprado y sobretodo, he podido estar en el sofá viendo la tele, leyendo y cosiendo, y es que nos ha hecho unos dias .... ideales para estar en casa sin hacer nada, nos ha llovido cada dia!!!

Avui per fi a fet una mica de solet pel matí i hem pogut anar a fer la Ruta del Ferro que va desde Ogassa i Ripoll (18 km en total), en bici, una ruta que recomano a tothom de fer-la a peu o bé en bicicleta, perquè és molt fàcil, no és necessari gaire temps (amb 1h i mitja l'hem acabat), i és agradable trobar-te la gent que et va saludant!!!

Hoy por fin, a salido el solecito un rato por la mañana y hemos aprovechado para hacer la "Ruta del Ferro" que va desde Ogassa a Ripoll (18km en total), en bici, una ruta que recomiendo a todos de hacerla ya sea caminando o en bicicleta, es muy facil, no se necessita mucho tiempo, nosotros en 1hora y media la hemos cabado!!!, y es muy agradable encontrarte a la gente que te va saludando a lo largo del camino.

Aquesta ruta s'anomena així perquè antigament era per on passava el tren que portava aquest material des de les mines.

Esta ruta se llama así (La Ruta del Hierro), porque antiguamente era la ruta que seguía el tren que traia este material de las minas.

Us adjunto un parell de fotos del que he pogut fer aquests dies!!!

Os adjunto un par de fotos de lo que he podido hacer estos dias!!!

És la corona de Nadal que feia un any que tenia començada, us agrada?

Es la corona de Navidad que hacia un año que tenia empezada, os gusta?




Aquest és un Avís de Correus, que serà? Espero i desitjo que sigui el paquet del meu intercanvi, em moro de ganes de saber que hi conté i qui mi la enviat!!! demà tan bon punt l'hagi obert, us ho ensenyo!!!
Este és el Aviso de Correos, que será? Espero y deseo que sea el paquete de mi intercambio, me muero por verlo!!!! Mañana así que lo tenga os lo enseño.


Per cert, el Dilluns començo a treballar de nou............ algú vol anar-hi per mi? Sols em consola saber que el 8 de Setembre tornaré a tenir una setmaneta de vacances, i és que el meu marit farà 30 anys el proper 11 de Setembre (sí, sí, l'11 de Setembre de 1977, havia de ser un revolucionari per força, jejeje!!!), i ho hem de celebrar, no trobeu?

Por cierto, el Lunes empiezo a trabajar de nuevo...... alguien quiere ir por mi? me consuela saber que el dia 8 de setiembre tendré una semanita más de vacaciones y es que mi marido hará 30 años y esto se tiene que celebrar por todo lo alto, no creeis?